De ultieme boatparty in Nederland met Fortress Cruise

Kiki Hasselton
Door Kiki Hasselton

Steeds vaker worden er evenementen georganiseerd op unieke locaties, zo ook dit keer. Soundfreaks Events neemt je mee op de Fortress Cruise, waar hardcore en techno je zullen opwachten.

Fortress Cruise biedt de ultieme boatparty, waar alles nog was zoals vroeger: De muziek is de basis, drank wordt uit de fles geschonken en de prijzen zijn als vanouds.

Er zijn 2 area’s aan boord met verschillende artiesten. Het lower-deck staat in het teken van early – en millennium hardcore met artiesten als The Viper, Re-StyleBUZZ FUZZ en Para Italia. Op het upper-deck zal er een silent disco plaatsvinden waar house en techno artiesten te vinden zijn als MaximoRay-Mon en Dutch House Police. Heb je zin in meer hardere beats bij de silent disco? Dan is het mogelijk om je koptelefoon om te schakelen naar het lower-deck. Bekijk de gehele line-up onderaan het artikel.

Als jij even rust nodig hebt van al dat stampen en dansen, dan is dat mogelijk in de chill out area op het bovendek. Neem er een ballonnetje bij van de ballonnen bar en geniet tegelijkertijd van spetterende shows op het water.

Feesten op een unieke locatie met Fortress Cruise

De opstapplaats is in Utrecht en gaat langs plekken als Nieuwegein, Vianen, Hagestein, Culemborg, Wijk bij Duurstede en Houten. Het evenement vindt plaats op zaterdag 11 mei 2019. Voor tickets en meer informatie ga je naar de officiële site van het evenement.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst

Dit is de line-up voor Fortress Cruise 2019:

Main deck/Lower-deck 

Early Hardcore/MillenniumHardcore
The Viper
Re-style
Buzz Fuzz
Gizmo
The Raver vs Tha Nouky
Para Italia
Dazzler
Thundercats
Mc Alee

Upper-deck

House/Techno
Maximo
Ray-Mon
Dutch House Police
Henjo
Michael Eriksson
Berry

Omslagfoto via organisatie Soundfreaks Events 

Reageren