Mark de Rond
Door Mark de Rond

Op 7 december keert UNITY terug op de vertrouwde grond van Enschede. Met de Metropool als gastheer van het evenement belooft het een knallende vrijdagavond te worden. De drie area’s worden overgenomen door bekende namen in de hardcore-scene.

“After a period of silence UNITY – Hardcore State of Mind will strike back harder than ever before. Our beloved home ground will open its doors again and let hardcore take control over all 3 area’s.” In verband met het faillissement van de ATAK kon de editie van 2017 niet doorgaan. Door de overname door de Metropool pakt UNITY dit jaar nog groter uit om hun comeback te vieren. Met onder andere artiesten als N-Vitral, Angernoizer, Deadly Guns en Destructive Tendencies in de line-up belooft de BPM alles behalve laag te zijn.

Line-up UNITY – The Resurrection:

Destructive Tendencies
N-Vitral
Andy The Core
Deadly Guns
Detest
System:Overload
Angernoizer
Thrasher
DRS
Bass-D
Luxxer
The Vinyljunk
Rudeboy
Juliéx
Odium
Cemon Victa
Renedy
Liz Rahman
Holly
Mapo
MC Syco
MC Frustrator
MC Madness

UNITY – The Resurrection, drie area’s bomvol artiesten

Met deze line-up bomvol goede artiesten belooft het dus een knallende editie te worden van UNITY. Voor slechts €19,50 ben je er al bij met een early bird ticket. Voor meer informatie en de ticketverkoop, kijk dan op de website van UNITY of het Facebook-evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina UNITY

Reageren