Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

De laatste tijd zien we steeds vaker dat ook hardcore artiesten een album uitbrengen. Eerder maakten wij daarom al een overzicht met albums die je kunt verwachten dit jaar, maar daar zijn inmiddels alweer verschillende namen aan toegevoegd. Nu komt Unproven met het nieuws dat ook hij werkt aan zijn debuutalbum.

LEES OOK: ‘Deze hardcore albums kun je verwachten in 2018’

Vorige week plaatste Unproven namelijk een foto op zijn Facebook-pagina met het onderschrift:  “Album. Coming. Soon.” Hiermee bevestigde de DJ zelf dat zijn debuutalbum eraan komt, maar dat was nog niet alles. Drie dagen later gaf Stein Bosch – oftewel Unproven – zijn fans ook nog een teaser van zijn eerste album. Dat was niet zomaar een track: “Brothers, this will be the title track of my album”, plaatste hij onder deze post. De preview van dit nummer kun je onderaan dit bericht beluisteren.

Unproven maakte dus al bekend dat zijn debuutalbum in juli uitkomt, maar de precieze releasedatum heeft hij nu nog niet bekend gemaakt. Wel kun je deze DJ nog zien op een aantal festivals deze zomer. Zo staan Ruhr-in-Love, Frenchcore S’il Vous Plaît en The Qontinent nog in zijn agenda.

Omslagfoto via Facebook-pagina Unproven

Reageren