Vandali!sm stelt album uit: “Mijn moeder ondergaat momenteel sterke behandeling tegen borstkanker”

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Nadat Vandal!sm eind vorig jaar nog zijn album ‘A Way of Life’ uitbracht, kondigde de Bredase DJ snel daarna alweer zijn volgende aan die hij in 2020 zou gaan releasen: “One album wasn’t enough.” Echter heeft Vandal!sm via zijn socials bekendgemaakt dat het album dit jaar niet zal uitkomen omdat zijn moeder momenteel een behoorlijk heftige behandeling tegen borstkanker ondergaat.

Via een bericht op zijn Instagram-account liet Vandal!sm zijn fans weten dat zijn album dit jaar niet uit zal komen: “Mijn moeder werd ziek en ondergaat momenteel een behoorlijk sterke behandeling tegen borstkanker. Het gaat goed met haar en ze zal deze ziekte voor de tweede keer overwinnen! Helaas betekent dit ook dat ik niet de uren in kan zetten die ik nodig heb om een volledig album af te maken, dat is op zijn zachtst gezegd een ambitieus project. Er moesten keuzes worden gemaakt, maar als het op familie aankomt, is die keuze eenvoudig.”

Daarnaast geeft de DJ aan dat hij wel degelijk met nieuwe muziek gaat komen dit jaar. Zo vertelt hij onder andere dat zijn eerste EP klaar is en dat de tweede in de afrondende fase zit. Ook kondigt hij wat nieuwe mash-up’s en collabs aan voor in de toekomst.

“Choices had to be made but when it comes to family, that choice is simple”

Vandal!sm eindigt zijn bericht positief en bedankt zijn fans voor alle steun die hij en zijn familie de afgelopen maanden hebben ontvangen. Namens team Hardcore News willen wij Vandal!sm en zijn familie dan ook veel sterkte en beterschap wensen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

NEWS! No album in 2020.? Recently my mom got sick and is currently undergoing some pretty strong treatment for Breast cancer. She is doing fine and she will conquer this sickness for the second time!? Unfortunatly this also means that i cant put in the hours i need to to finish a full album as thats quite a ambitious project to say the least. Choices had to be made but when it comes to family, that choice is simple? So, no new music in 2020? Yeah right!? The first Vandal!sm EP is already done. The second one is in the final stage. Also, New mashups and a few collabs with a few artists u have been going on about for ages.? Sometimes life just throws a curveball at u and things go different. What doesnt kill us only makes us stronger? Me and my family want to thank u for all the support the last months. It was insane.? Thank u? Maikel

Een bericht gedeeld door Vandal!sm official (@vandalism_official) op

Omslagfoto van Facebook-pagina Vandal!sm

Reageren