Vandal!sm geeft een kijkje in de keuken

Mark de Rond
Door Mark de Rond

Gisteravond ging de Bredase DJ Vandal!sm live op Facebook. In deze livestream gaf hij een kijkje achter de schermen tijdens het creëren van kicks. In de uur durende video liet hij zien hoe hij bezig was met hardcore produceren.

De komende tijd kunnen we vaker mee kijken tijdens het produceren van de hardcore DJ. “I am planning to go live a bit more often for the people who are interested. Hopefully with a better result the next time. What did u learn from this? Even the ‘Pro’s’ have days (sometimes weeks) in the studio where nothing seems to work. Keep trying. Passion always wins. Peace’, zo liet hij weten in een reactie op de livestream. Hij probeerde zijn volgers hier en daar te voorzien van uitleg, maar zijn nieuwe headset zat dit helaas grotendeels dwars.

Hardcore produceren met Vandal!sm

Maikel heeft in ieder geval de steun van zijn familie bij het produceren van muziek. Dit bleek uit de serie Typisch Tuinzigt die eerder dit jaar verscheen op NPO2. Hierin stak zijn moeder niet onder stoelen of banken groot fan te zijn van de muziek die haar zoon maakt. Bekijk het fragment hier.

Omslagfoto via Facebook-pagina Vandal!sm

Reageren