Waarom jij op tweede kerstdag het familiediner moet in ruilen voor Shellshock

Mark de Rond
Door Mark de Rond

Heb je geen zin meer om alle verhalen die je al 10 keer gehoord hebt voor het elfde jaar op rij weer aan te horen tijdens tweede kerstdag? En heb je jezelf helemaal vol gegeten tijdens de kerst dagen, maar wil jij een avondje knallen in plaats van uitbuiken? Dan is Shellshock ‘Sonic Warfare’ de ideale uitkomst! Wij hebben 10 redenen voor je op een rij gezet waarom jij dit niet mag missen. Zo heb jij ook 10 excuses om onder je schoonouders uit te komen op tweede kerstavond.

1. De knallende line-up

Het is de eerste keer dat Shellshock plaatsvindt, maar dat betekent niet dat er word bespaart op line-up. Namen als Angerfist, Partyraiser, Miss K8 en Sefa staan op de line-up. De grootste namen uit de scene komen dus langs om samen met jou van tweede kerstavond een heerlijk hard feest te maken.

2. Veel battles tijdens Shellshock

De line-up is zo samengesteld dat er vooral veel unieke battles plaats vinden. Het gaat hier om battles die niet vaak of zelfs nog nooit hebben plaats gevonden. De volgende battles staan op het programma:

Partyraiser vs Destructive Tendencies vs. F. Noize
Dr. Peacock vs. Sefa
The Sickest Squad vs. Andy The Core vs. Lady Dammage
Miss K8 vs Deadly Guns
NSD vs. Sjammienators vs. Hatred
Neophyte vs. Tha Playah
D-Fence vs. Evil Activities

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, tekst

3. Nieuwe tracks van Tha Playah

Momenteel werkt Tha Playah aan een gloednieuw album Sick & Twisted. Tijdens Shellshock gaat de joker een aantal tracks van dit nieuwe album draaien. Je gaat dus sowieso nieuwe klappers horen van de Nederlandse hardcore Dj!

4. NSD vs. Sjammienators vs. Hatred

Niet één, niet twee, maar drie (!) uptempo dj’s gaan met elkaar de battle aan. Het is voor de eerste keer dat deze artiesten tegelijkertijd achter de draaitafels plaats zullen nemen. Dus houd je vast voor een overweldigend aantal uptempo-kicks.

5. €LIT€ LIVE tijdens Shellshock

Voor wie het niet hard genoeg kan gaan is deze act toch wel om je vingers bij af te likken. DRS, Angernoizer & Chaotic Hostility, bundelen hun krachten voor de unieke live-act €LIT€ LIVE. Het trio zal de grenzen van uptempo opzoeken en tot het uiterste drijven om er een keiharde harde set van te maken.

6. De kerst calorieën verbranden

Na dagen van eten, eten en nog meer eten krijg je eindelijk de lichaamsbeweging die je nodig hebt. Tijdens een uurtje  hardlopen verbrand je al snel 600 tot 800 calorieën, en tijdens Shellshock is stilstaan absoluut geen optie. Dus wie zegt er nog dat hardcore-feesten slecht voor je zijn? Het is gewoon topsport!

7. Een locatie die plaats biedt aan duizenden liefhebbers

De evenementenhal in Gorinchem is de locatie waar Shellshock plaats zal vinden. Buiten dat de locatie een ideale ligging heeft, recht naast de A15 (afrit Arkel), biedt deze hal ook nog eens plaats aan duizenden liefhebbers.

8. Een avond niet met je schoonouders aan tafel

Na kerst avond en eerste kerstdag heb je alle anekdotes en verhalen uit den ouden doosch wel weer gehoord. Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje. Daarom biedt Shellshock je een uitweg en met deze line-up lijkt er geen beter excuus denkbaar.

9. Wat anders dan ‘Jingle bells’

Vanaf begin december ontkom je er op de radiozenders al niet meer aan. Elk jaar weer dezelfde nummers. Voor de ‘gezelligheid’ zetten ze het nog eens op als je aan tafel zit en er wederom een ongemakkelijke stilte valt omdat alles al is gezegd in de voorgaande kerstdiners. Tijdens Shellshock kun je dus eens genieten van wat andere sounds dan ‘Jingle Bells’ of ‘All i want for Christmas’.

10. Geen rib uit je lijf

Voor zover je nog geen extra rib hebt sinds alle eetfestijnen rondom kerst kost Shellshock je zeker geen rib uit je lijf. Voor slechts €32,50 kan jij op Shellshock helemaal los gaan tijdens het hardste feest op tweede kerstdag. Dit lijkt mij een reden waarom je het zeker niet langs je heen mag laten gaan.

Als je nu niet genoeg redenen hebt om op 26 december naar Shellshock te gaan raden we je aan om nog even de trailer te bekijken. Na het bekijken van deze video en alle redenen wil je natuurlijk nog meer informatie over Shellshock. Deze informatie vindt je op de website van Shellshock of via het Facebook-evenement.

Reageren