‘Wanna Play?’ van DJ The Prophet verovert de festivals

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

De laatste tijd hoor je op veel festivals een griezelige lach en hier is niemand minder dan DJ The Prophet verantwoordelijk voor. Dit verwacht je in eerste instantie niet, omdat ‘Wanna Play?’ een stuk harder is dan we gewend zijn van de doorgaans hardstyle DJ.

LEES OOK: DJ The Prophet: “Ik heb nog zoveel tracks liggen dat ik dit jaar elke maand uit kan brengen” 

DJ The Prophet doet het goed in de hardcore-wereld met zijn nummer ‘Wanna Play?’. DJ’s als Partyraiser, Dr. Peacock en vele anderen lijken de track ook wel te waarderen, want zij draaien het nummer al op evenementen als Qlimax, Masters of Hardcore, REBiRTH en ga zo maar door. Lange tijd was het niet bekend van wie dit nummer nou eigenlijk was, maar de enige echte DJ The Prophet brengt de track binnenkort uit. ‘Wanna Play?’ is onderdeel van zijn This Is Me concept, waarin de hardstyle DJ echt vanuit zijn eigen gevoel produceert en hierdoor soms verrassend uit de hoek komt.

DJ The Prophet gaat zijn hardcore nummer ‘Wanna Play?’ releasen

We hoeven niet lang meer te wachten op het nummer, want de release vindt op 22 mei plaats. Ga naar de Instagram-pagina van DJ The Prophet om op de hoogte te blijven van ‘Wanna Play?’.

Omslagfoto via Facebook-pagina DJ The Prophet

Reageren