Wasted Mind hint naar terugkeer: “I’m ready”

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het was lange tijd stil rondom Wasted Mind, die in 2015 verschillende boekingen zoals Defqon.1, Decibel en vele anderen cancelde wegens persoonlijke omstandigheden. Maar tot vreugde van vele fans, lijkt de Spaanse hardcore DJ de draad nu weer op te gaan pakken.

LEES OOK: Nitrogenetics maakt een comeback achter de draaitafels

Wasted Mind brak zes jaar geleden door en het duurde niet heel lang voordat hij op de mainstages van Dominator, Masters of Hardcore en Ground Zero stond. Zijn tracks zoals ‘Become A Master’ en ‘Despite You’ waren volgens liefhebbers uniek in de hardcore-scene en zo vulde de festivalagenda in hoog tempo op. Maar op het hoogtepunt moest José de stekker uit verschillende boekingen trekken, om vervolgens niet meer in Nederland op te treden.

Geruchten op internet beweren dat Wasted Mind zou kampen met vliegangst en hierdoor niet meer niet meer de reis naar de vele festivals zou kunnen maken. Maar zojuist heeft de DJ strijdvaardig laten weten via zijn socials dat er nog licht aan de horizon is: “Dear past, thank you for all the lessons. Dear future, I’m ready.” In 2017 gaf hij ook al aan na te denken over een terugkeer: “It’s never too late to start again.”

Wasted Mind optimistisch over de toekomst: wordt dit zijn terugkeer?

Oplettende volgers konden de afgelopen tijd al verschillende studio-updates zien van de Spanjaard. Of er nieuwe tracks en/of boekingen komen, is nog niet duidelijk.

Omslagfoto via Facebook-pagina Wasted Mind

(Visited 1.859 times, 1 visits today)

Reageren