Wasted Mind over zijn pauze en de toekomst: “I’ll keep making new tunes and stay positive”

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Enkele jaren geleden nam Wasted Mind een pauze wegens persoonlijke omstandigheden. Afgelopen juni maakte hij zijn terugkeer tijdens Defqon.1, en heeft hij inmiddels weer verschillende boekingen als IMPAQT Festival op de planning staan. In een interview met Q-dance vertelt de Spaanse DJ meer over waarom hij een pauze nam, en wat ons in de toekomst nog te wachten staat. 

LEES OOK: Wasted Mind hint naar terugkeer: “I’m ready”

Aan Q-dance vertelt Wasted Mind dat hij destijds door erg veel stress is gestopt met optreden en produceren. Hij kon het combineren van 3 verschillende banen én papa zijn niet aan. Na 3 jaar zocht The Wishlist Agency contact met Wasted Mind om hem weer on stage te krijgen, en na lang wikken en wegen was hiermee de pauze officieel afgelopen. Toen het eenmaal tijd was voor zijn terugkeer op Defqon.1, voelde het dan ook weer als vanouds.

“I felt really good. I was very nervous in the beginning because I always played with CDs and new technologies sometimes don’t work as you expect but it was good! In any part of the set, I almost cried remembering my old times. Too many memories in my head!”

“I have 3 new tracks ready to release, hope to do it soon!”

De toekomst ziet er dan ook goed uit, aangezien Wasted Mind aangeeft in een gloednieuwe studio alweer 3 tracks te hebben afgemaakt. Wanneer deze gereleased zullen worden, moeten we nog even afwachten. Ook op zijn bucketlist heeft hij ook nog de enige mijlpalen te behalen… “I still have to fly on a private jet. It seems now that’s the only way to show people your career is going well haha!”

Wil je het optreden van Wasted Mind tijdens IMPAQT meemaken? IMPAQT 2019 – Festival of Titans zal op 7 september plaatsvinden op het Airport Weeze in Duitsland. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de officiële website van het evenement

Wasted Mind interview

Afbeeldingen via Facebook-pagina Wasted Mind

Reageren