Zo zagen deze hardcore DJ’s er vroeger uit

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Je zou het haast niet zeggen, maar ook onze favoriete hardcore DJ’s waren ooit jong. Door de jaren heen zijn de meeste artiesten dan ook flink veranderd ten opzichten van vroeger: denk aan een nieuw kapsel, een wilde baard of een compleet ander uiterlijk. Wij vonden het tijd om al die foto’s van vroeger én nu maar eens te vergelijken, dus zijn we het archief voor jullie ingedoken. Hoe zagen die hardcore DJ’s er vroeger eigenlijk uit…?

1. Partyraiser & Bulletproof

Wesley en Savannah, beter bekend als Partyraiser en Bulletproof, leerden elkaar tien jaar geleden kennen en zijn inmiddels zelfs getrouwd. Nadat Partyraiser zijn passie voor hardcore deelde met Bulletproof, was ook zij verkocht en tegenwoordig hebben ze samen al op events als Masters of Hardcore en Dominator gestaan.

Neophyte

Neophyte zit inmiddels al ruim 25 jaar in het vak, waardoor we wel even terug in de tijd moesten voor een oude persfoto…

Paul Elstak

Op de foto van toen, is Paul Elstak te zien die zijn track ‘Rainbow In The Sky’ aan het produceren is, zo’n 25 jaar later. Op de foto links zie je diezelfde Paul Elstak, die zijn eigen evenement in het GelreDome heeft gehouden omdat de track inmiddels al een kwart eeuw bestaat.

Miss K8

De eerste én de meest recente persfoto van The Goddess of Hardcore.

Sefa

Voor een oude foto van Sefa hoefden we gelukkig niet zo ver terug in de tijd. Toch heeft hij ondanks zijn nog altijd jonge leeftijd, al op mainstages van onder andere Defqon.1, Dominator en Harmony of Hardcore gestaan.

Furyan

Ook Furyan heeft een kleine metamorfose ondergaan ten opzichte van een aantal jaren geleden, met name op zijn kin…

MC Tha Watcher

Niet alleen DJ’s gaan er na een aantal jaren anders uitzien. Ook MC Tha Watcher ziet er een stuk anders uit. Waar de meeste mensen hun haren verliezen naarmate ze ouder worden, ging het in dit gevalletje juist andersom.

Dr. Peacock

Ook Dr. Peacock draait al flink wat jaren mee. Ondanks dat de vergelijkingen zeker zichtbaar zijn, is de frenchcore legende altijd te herkennen aan zijn symbolische bolhoedje.

Angerfist

Tja, hier valt misschien niet zoveel over te zeggen, behalve dat de gemaskerde DJ een gigantsche transformatie heeft doorgemaakt door de jaren heen… Zie jij de verschillen?

Omslagfoto van Facebook-pagina Paul Elstak

Reageren