Zo ziet de nieuwe studio van Paul Elstak eruit

Charlotte van Deursen
Door Charlotte van Deursen

Even leek het alsof er iets mysterieus vanuit de ruimte naar beneden was gekomen, maar niets is minder waar. De nieuwe studio van Paul Elstak is af en dat deelde hij gisteren vol trots op zijn social media.

LEES OOK: Drokz ergert zich aan het feit dat Hilversum hardcore negeert

Het lijkt dan wel een buitenaards ruimteschip, maar zoals Paul zelf al zegt: “No it’s not a spaceship, it’s my new studio. Thanks Jan Morel for this amazing result!” En geweldig is het zeker. In de comments onder het bericht laten zijn fans en andere artiesten weten hoe vet ze de nieuwe studio vinden.

In de intergalactische studio zal Paul veel te vinden zijn de komende tijd. Hij laat namelijk ook weten dat er nieuwe samenwerkingen aan komen en dat hij niet kan wachten om weer aan de slag te gaan. Paul zit dan ook zeker niet stil en geeft aan al bezig te zijn aan een aantal nieuwe tracks met D-Fence, Jebroer, Dr Punk, LNY TNZ, Boogshe, Never Surrender en Outsiders.

Paul Elstak over zijn nieuwe studio: “Can’t wait to make new bangers”

Wanneer de tracks gereleased zullen worden, is nog niet bekend. Als je hiervan op de hoogte wil blijven kun je de social mediakanalen van Paul Elstak in de gaten houden.

Omslagfoto via Facebook-pagina Jan Morel

Reacties

  • Giovanni 26 maart 2019 - 07:41

    Top artikel dit!

    (0)
    Quote

Reageren