De 10 beste redenen waarom jij naar BKJN vs. Partyraiser – Return to the Kingdom wil

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Nog maar een páár weken te gaan tot de gloednieuwe editie van BKJN vs. Partyraiser terugkeert naar de legendarische SIlverDome. Wij vertellen waarom je dit absoluut niet wil missen: van de immense line-up tot het geluidssysteem waar je U tegen zegt. 

1. Terugkeer naar de heilige grond van de SilverDome

Na uitstapjes naar Evenementenhal Breepark in Breda en de North Sea Venue in Zaandam, zal BKJN vs. Partyraiser na twee jaar weer terugkeren naar de legendarische SilverDome in Zoetermeer. “De heilige grond” waar door de jaren heen een flink aantal hardcore klassiekers door de speakers is geknald, en waar ook nu weer duizenden liefhebbers zullen samenkomen.

2. Niet één, maar twee area’s met het beste van hardcore

Tijdens ‘Return to the Kingdom’ zal je in de SilverDome kunnen genieten van welgeteld twee stages. In deze area’s is het beuken geblazen op het beste van hardcore, uptempo & harder! Ondersteund door een dikke hoeveelheid lasers, een opening show op de mainstage en nog véél meer belooft dit voor de hardcore-liefhebber genoeg kans om je maxies aan het werk te zetten.

3. Indoor feest met outdoor tijden

Anders dan de voorgaande edities zal BKJN vs. Partyraiser deze keer plaatsvinden van 12:00 tot 23:00, wat voor feestgangers natuurlijk alleen maar hartstikke ideaal is! Op deze manier kan je namelijk op zaterdag zo je bed uitrollen naar de SIlverDome, én heb je op de zondag na het event (iets) minder last van een kater.

4. Overvloed aan koninklijke battles met Partyraiser in de hoofdrol

Voor ‘Return to the Kingdom’ hebben BKJN Events en Partyraiser groots uitgepakt met de line-up, die gevuld is met een flink aantal koninklijke battles. Zo zal Partyraiser welgeteld 6 keer de DJ booth delen met DJ’s als Dr. Peacock, Cryogenic & Angernoizer, MBK en The Dark Horror. Daarnaast zullen System Overload vs. Vandal!sm, The Sickest Squad vs. Rob GEE en nog véle anderen het tegen elkaar opnemen achter de draaitafels!

5. Meer dan 30 grote hardcore & uptempo artiesten

In totaal staan er meer dan 30 grote hardcore & uptempo DJ’s klaar om je te voorzien van een hard staaltje beukmateriaal. Naast het overvloed aan battles zal onder andere de welbekende Scarphase act LIVE plaatsnemen achter de decks en zal je kunnen losgaan op grote namen als F.Noize en D-Frek LIVE. Bekijk de volledige line-up hieronder.

LEES OOK: BKJN vs. Partyraiser – Return to the Kingdom line-up: “Deze ridders zullen de SilverDome verdedigen”

6. Tweede area gevuld met BKJN Future talenten

De tweede stage op BKJN vs. Partyraiser zal geheel in het teken van de toekomst, met de absolute talenten uit de hardcore scene. Van Trespassed, Souldblast, Dimitri K en Mind Compressor tot The Dope Doctor, Nstinct & vele anderen. “Alles zal uit de kast worden getrokken om je omver te blazen met Hardcore zoals het bedoeld is!”

BKJN vs Partyraiser

7. Bulletproof presenteert haar Album Showcase

Naast al deze grote artiesten en koninklijke battles staat er nóg een hele speciale act op de planning. Niemand minder dan Bulletproof zal namelijk haar gloednieuwe album over de mainstage knallen in een exclusieve Album Showcase. Dit belooft veel goeds voor de uptempo liefhebber, al helemaal met het glasheldere geluidssysteem van de SilverDome!

8. BKJN vs. Partyraiser is gegarandeerd genieten

Wanneer je als hardcore-liefhebber besluit BKJN vs. Partyraiser te bezoeken, weet je gewoon dat het er één voor in de boeken wordt. Iedere editie staat tot nu toe dan ook bij menig feestganger in het geheugen als legendarisch: van Back To The Origin tot 25 Years Partyraiser en van de Indoor Winter Edition tot The Hardest Encounter.

BKJN vs Partyraiser

9. De SilverDome is makkelijk bereikbaar

Of je nu met de auto, bus, trein, tram, fiets of met de benenwagen naar ‘Return to the Kingdom’ wil gaan: de SilverDome is in alle situaties ontzettend makkelijk bereikbaar. Gelegen aan de A12 en in het grote Zoetermeer gaan er namelijk meer dan genoeg vervoersmaatschappijen- en wegen deze kant op. Sinds eind 2019 is er zelfs een nieuw NS station – Lansingerland-Zoetermeer – op loopafstand! Hoe ideaal is dat?

10. Wees er snel bij, want…

BKJN vs Partyraiser is altijd ruim van tevoren uitverkocht. Kaarten zijn nu nog verkrijgbaar voor €45,- exclusief servicekosten, waarbij je voor een kleine meerprijs ook kan kiezen voor de luxe VIP tickets met een speciaal VIP bandje, een exclusieve BKJN album CD, toegang tot het VIP deck én een aparte VIP ingang.

Partyraiser vs. Partyraiser – Return to the Kingdom zal op 7 maart 2020 van 12:00 tot 23:00 plaatsvinden in de SilverDome in Zoetermeer. Tickets zijn nu verkrijgbaar via de officiële website van het event, waar je ook meer info kan vinden.

Reageren