10 keer waarom je de allereerste editie van Hardcore Carnaval zeker niet wil missen

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Hardcore-liefhebbers opgelet: het is weer tijd voor een gloednieuw feest! Waar je het normaal op carnaval met Hollandse hitjes moet doen, kan je in 2020 in stijl losgaan op de allereerste editie van Hardcore Carnaval. Wij laten je 10 keer zien waarom je dit hardste carnavalsfeest van Nederland absoluut niet wil missen.  

LEES OOK: Dit is de line-up voor de eerste editie van Hardcore Carnaval

1. “Carnaval will never be the same”

Ben je niet zo van de polonaises en Hollandse carnavalskrakers, maar gaat jouw hartje sneller kloppen bij een BPM boven de 180? Dan wil jij zonder twijfel Hardcore Carnaval bezoeken. “Carnaval will never be the same” danzkij deze debuuteditie, en zal de perfecte plek zal worden voor menig hardcore-liefhebber. Lees verder om er precies achter te komen waarom…

2. De enige exclusieve hardcore line-up

We kenden natuurlijk al feesten als Karnaval Festival, waar er naast hardcore ook andere genres gedraaid werden. In 2020 zal Hardcore Carnaval hiermee het allereerste feest worden waar er exclusief hardcore door de speakers geknald zullen worden. Geen geouwehoer, gewoon beuken dus!

3. Neem je broertje of zusje mee

Heb je broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes die stiekem altijd jaloers zijn omdat ze nog niet oud genoeg zijn voor een hardcore feest? Dan is dit je kans om ze mee te nemen! Hardcore Carnaval hanteert een minimumleeftijd van 16+, waardoor jij zomaar iemand voor de allereerste keer zou kunnen introduceren aan het mooie hardcore genre.

4. Het hardste carnavalsfeest van het land

Voor Hardcore Carnaval 2020 zal er een immense hoeveelheid aan hardcore voor jullie klaarstaan. Van mainstream tot uptempo en van frenchcore tot GPF, hier wordt een groot gedeelte aan wat hardcore te bieden heeft door de speakers geknald, waardoor het voor vele hardcore-liefhebbers onder ons een mooi feestje belooft te worden.

5. “Dress up, mess up and get f*cked up”

Tijdens Hardcore Carnaval krijg je werkelijk ‘the best of both worlds’: een verkleedfeestje waar je geen polonaise hoeft te lopen, maar lekker kunt gaan hakken. Zoals de organisatie al perfect verwoordde: “Dress up, mess up and get f*cked up!” Trek die verstofte onesies en je gloednieuwe nikies dus maar uit de kast!

Hardcore Carnaval 10 redenen

6. 18 van de grootste namen in de scene

Op de allereerste editie van Hardcore Carnaval zullen welgeteld 18 van de grootste namen binnen de scene plaatsnemen achter de draaitafels. Van Angerfist, Miss K8 en Tha Playah tot Sefa, Deadly Guns en Neophyte: dit zal de hardste place to be worden tijdens carnaval. Bekijk hieronder de volledige line-up.

Dit is de complete line-up voor Hardcore Carnaval 2020

Angerfist | Miss K8 | Partyraiser | Sefa | Deadly Guns | GPF | D-Fence | Korsakoff | Tha Playah
Paul Elstak | DRS | Neophyte | Lady Dammage | F.Noize | Bulletproof | Re-Style | Never Surrender | The Pusher | hosted by Tha Watcher

7. De kater die komt…

Niet later, maar eerder! Hardcore Carnaval is een daytime evenement en vindt plaats op zondag 23 februari van 14:00 tot 02:00. Dit betekent dus dat je weer redelijk bijtijds je bedje in kan duiken, zodat je de volgende dag weer fris en fruitig bent. Gelukkig maar, want dan kan je nog een paar dagen van de Hollandse carnaval meepakken.

8. Los in dé welbekende carnaval provincie

Of je het nou kent of niet, in de carnavalswereld is Venray de place to be. Het is dan ook niet meer dan logisch dat deze eerste editie van Hardcore Carnaval plaats zal vinden in deze gezellige plaats, in de welbekende Evenementenhal Venray – een locatie die al meer dan genoeg hardere feesten op haar naam heeft staan.

Hardcore Carnaval 10 redenen 1

9. Koop nu je spotgoedkope ticket mét korting

Al deze grote namen kan je in februari spotgoedkoop gaan bewonderen, want voor nog geen 20 euro koop je namelijk al een kaartje voor de debuuteditie van Hardcore Carnaval. Hierdoor houden door jij en je vrienden dus méér dan genoeg geld over voor méér dan genoeg bier, want dat hoort er natuurlijk bij tijdens carnaval!

10. Valt er nog iets uit te leggen?

De grootste namen in de scene, hakken in je carnavalspakkie en spotgoedkope tickets… Valt hier nog iets aan uit te leggen? De allereerste editie van Hardcore Carnaval is perfect voor alle hardcore-liefhebbers die een keiharde carnaval willen vieren, want hier kan je daarvoor méér dan genoeg uit de voeten!

De eerste editie van Hardcore Carnaval zal op 23 februari plaatsvinden van 14:00 tot 02:00 in de Evenementenhal in Venray. Tickets zijn nu nog verkrijgbaar met flinke korting via de officiële website, waar je ook meer info kunt vinden. ALAAF! 

Reacties

  • Joop den Dooper 25 januari 2020 - 16:56

    JA lijkt mij wel een heel leuk feest. Gas Drop.
    Helemaal een gemaakt feest. LOSSS

    (1)
    Quote

Reageren