5 festivalbenodigdheden die je door de zomer helpen

Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

De zon op je bol, haren die wapperen door de wind en dansen op de hardste deuntjes op je favoriete festival. Om je dag compleet te maken zijn er natuurlijk een aantal benodigdheden nodig en deze zetten wij graag voor je op een rij.

1. Zonnebril

Dansen met de zon in je ogen is natuurlijk niet fijn en je Ray Ban Aviator laat je liever thuis. Daar biedt de goedkope zonnebrillenshop die optimale oplossing voor. Goedkope zonnebrillen zijn perfect geschikt voor een festival. Verschillende soorten zonnebrillen voor een mooi prijsje. Dat maakt het ook minder erg als je ‘m kwijtraakt.

2. Festival caps

Als je haar maar goed zit toch? Met de caps van Freaky Glasses maakt het niet meer uit of je haar nog in model zit. Petje op en gaan met die banaan. Bekijk hier alle caps.

3. Foam sticks

Één ding waar je altijd mis op grijpt tijdens festivals zijn de foam sticks. Pak dan nu je kans om er wel een te bemachtigen met beide handen aan. Via deze website kan jij je favoriete foamstick bestellen in allerlei kleuren. Is een gewone foam stick niks voor jou? Bedruk hier dan jou eigen foam stick met een logo of afbeelding en raak je vrienden nooit meer kwijt.

4. Oordopjes

Omdat er natuurlijk een weer hoop festivals afgestruind worden aankomende zomer is het niet geheel onbelangrijk om aan je gehoor de denken. Met de verschillende soorten oordopjes is er altijd wel eentje die bij jou past. Bekijk alle oordopjes hier.

5. Bodypaint

Naarmate het festival vordert en de zon plaats maakt voor de maan ben jij een hoop stof, bier en andere viezigheid rijker. Als je toch nog wilt shinen tijdens de laatste uurtjes van je lievelingsfestival kan je mooie creaties op je zelf (of je beste vriend/vriendin) maken met de kleurrijkste glitter- en glow in the dark body paint. Bekijk hier het complete aanbod voor glow in the dark bodypaint.

Voor vragen over de producten en voor meer informatie over de organisatie kan je deze site bezoeken.

Freaky Glasses The Festival Company

Beeldmateriaal via Facebook-pagina Defqon.1 en Freaky Glasses

Reageren