Dit zijn de 8 hardcore Dilemma’s op Dinsdag

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het leven van een hardcore-liefhebber gaat niet altijd over rozen. Wij gabbers staan soms voor moeilijke keuzes in ons leven, waarbij je soms het gevoel hebt dat je jezelf in twee stukken moet splijten. Of het nu op een festival of een feestje is, of als het gaat over muziek. Wij snappen de frustraties en hebben daarom speciaal voor Angerfist – Creed Of Chaos de 8 hardcore Dilemma’s op Dinsdag voor je samengesteld. Kijk jij maar eens of je hier een keuze uit kunt maken.

1. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen

Wij als hardcore-fanaten willen wel een beetje los kunnen gaan en zo nu en dan de voeten richting het plafond zwaaien. Maar gaat dat nog wel met al die zwemattributen of met je vuist continu in de lucht? We gaan het zien… Raise your flipper for Angerfist!

2. Dat wordt óf je longen uit je lijf schreeuwen of héél veel zuipen

We horen het wel vaker langskomen bij andere feesten (gelukkig genoeg niet zo vaak bij de hardcore). Maar stel je voor dat je dit zou moeten inzetten bij ieder nummer of het ene na het andere biertje achterover tikt…

3. Over dilemma’s gesproken…

Deze valt toch wel in de categorie ‘Pfoe hé, kon je niks moeilijkers verzinnen?!’ Stel je voor dat je vanaf zaterdag 24 uur lang in het lichaam van de man achter het masker mag kruipen, hoe vet zou dat zijn? Al zijn kaartjes voor een heel jaar lang gratis feesten natuurlijk niet verkeerd.

4. Dit is allebei gewoon kut

Je maakt zo nu en dan de gekste dingen mee tijdens een feestje. Dat een wildvreemde bezoeker naar je toe komt lopen om de vraag te stellen die in de onderstaande afbeelding staat bijvoorbeeld. Zie jij het al voor je?

5. “Dan maar aan het bier”

Bij een normaal flesje wordt er al genoeg water op de dansvloer verspilt omdat je je zieke gabberskills weer eens aan het vertonen bent, laat staan dat het water in shotglaasjes gegeven wordt. Maar ja, om nou een elleboog van MC Prozac of Radical Redemption in je gezicht te krijgen tijdens de Denekamps Gespuis moshpit is natuurlijk ook niet alles.

6. Want raven is een hele work-out op zich

Heb je wel eens geprobeerd om voor een lange tijd – zonder pauze – te blijven hakken? Dat is een regelrechte slijtageslag, zelfs voor de gevorderde gabber is het een aardige kluif om het tempo bij te houden. Al zouden wij ook raar opkijken als iemand zich 60 keer opdrukt op de dansvloer omdat de MC “Raise your fist, raise your fist, raise your fist” roept.

7. De vorige muzikale meesterwerken

Op 2 december komt natuurlijk het nieuwe Creed of Chaos album van Angerfist uit. Dit wordt alweer zijn vijfde album (!) en de laatste twee waren nog niet eens zo lang geleden. Wij hebben Raise And Revolt en The Deadfaced Dimension helemaal grijs gedraaid, maar welk album is nou beter?

hardcore dilemma's op dinsdag

8. “Kan je ook betalen om die blinddoek af te doen..?”

Omdat je ook voor je mede-gabbers goed moet zorgen, is het wél zo vriendelijk om hen ook van een drankje te voorzien. Maar dit zal behoorlijk in de kosten gaan lopen. Of zou jij toch liever de hele avond niets willen zien?

8 hardcore dilemma's op dinsdag angerfist creed of chaos

De 8 hardcore Dilemma’s op Dinsdag

Gelukkig is dit niet alleen om je te pesten, maar je kunt hiermee ook in de prijzen vallen! Maak acht goed beargumenteerde keuzes van deze hardcore dilemma’s en win een virtuele high five. Daarnaast zijn we benieuwd naar jouw grootste hardcore dilemma. Laat het ons weten en wie weet leggen wij jouw dilemma wel voor aan Angerfist zelf in een interview dat we binnenkort met hem gaan houden.

Omslagfoto via Facebook-pagina Art of Dance

Reageren