Heb jij al gestemd voor hardcore in de DJ Mag Top 100?

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

De stembussen zijn weer geopend! Muziekliefhebbers kunnen voor het 26ste jaar op rij hun favoriete artiesten nomineren voor een plek in de welbekende DJ Mag Top 100, waarvan de uitslag tijdens het Amsterdam Dance Event 2019 bekendgemaakt zal worden.

LEES OOK: Angerfist behaalt hoogste plek ooit als hardcore artiest in DJ Mag Top 100

Hoewel EDM DJ’s de DJ Mag Top 100 nog vaak domineren, hebben hardcore artiesten de afgelopen jaren gelukkig ook hun stem laten horen. De gemaskerde DJ Angerfist steekt hier vooral met kop en schouders boven de rest uit en draagt de vlag voor hardcore: hij is sinds 2011 jaarlijks in de lijst te vinden, én behaalde vorig jaar de allerhoogste plek als hardcore artiest ooit met een ranking op nummer 29.

Ook de welbekende Miss K8 heeft het zeker niet slecht gedaan in de voorgaande lijsten: de afgelopen jaren was zij de meerdere keren de enige hardcore-artiest die Angerfist in de DJ Mag wist te vergezellen. Ook Evil Activities wisten in 2012 dichtbij de top 100 te komen met een ranking op nummer 149.

“Vote hardcore into the DJ Mag Top 100”

Natuurlijk is het mogelijk om op al je favoriete artiesten te stemmen en hoef je je niet te beperken tot bovenstaande DJ’s; onder andere de veelbesproken act GPF probeert dit jaar de lijst te bestormen. Om hardcore in de DJ Mag Top 100 te krijgen, kun je via de officiële website stemmen op jouw 5 favoriete artiesten. Let op: dit is mogelijk tot woensdag 18 september 2019.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hard News (@hardnewsnl) op

Omslagfoto via Facebook-pagina Dominator Festival

Reageren