Andy The Core komt dit jaar met meerdere EP’s

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Andy The Core heeft de afgelopen maanden erg hard gewerkt in de studio. Daarom deelde hij op zijn socials dat hij dit jaar meerdere EP’s zal uitbrengen. “Ik wil met jullie delen dat ik in de afgelopen maanden mijn beste produceer periode van mijn carrière heb gehad.”

In 2018 bracht Andy The Core zijn laatste EP About The Rage uit en daar komt dit jaar dus verandering in. Hij zat in eerste instantie zelfs aan zijn tweede album te denken, maar heeft toch besloten om het met meerdere EP’s te doen. “Ik ben zo tevreden over de nieuwe tracks die ik heb gemaakt, dat ik eigenlijk over een nieuw album zat na te denken.”

De Italiaanse hardcore DJ schrijft dat hij veel collabs af heeft en zijn fans niet langer wil laten wachten. “Sinds ik veel collabs heb afgemaakt, besloot ik om jullie niet lang meer te laten wachten. Wat het betekend? Ik release ze allemaal als enkele EP’s dit jaar.” We gaan dit jaar dus nog veel van hem horen en zaterdag staat hij op Masters of Hardcore.

Nieuwe EP’s van Andy The Core in 2019

Wanneer de Italiaanse hardcore artiest de EP’s uitbrengt is nog niet duidelijk, maar we mogen wel veel verwachten. “Dus zet je schrap, want 2019 zit vol met Andy The Core muziek in alle vormen zoals jij ervan houdt.”

Omslagfoto via Facebook-pagina van Andy The Core

Reageren