Andy The Core werkt aan zijn nieuwe album: “My biggest music ‘opera’ until now”

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Nadat de organisatie van REBiRTH Festival gisteren de volledige zaterdag line-up bekendgemaakt heeft, was al snel te zien dat hardcore ook dit jaar weer goed vertegenwoordigd wordt tijdens de kick-off van het festivalseizoen. Tussen de artiesten die op de Revenge stage zullen draaien, was echter ook een nieuwe showcase te zien: Andy The Core presents Undisputed. Wij spraken kort met de Italiaanse hardcore-DJ over deze nieuwe act en wat deze precies inhoud. 

LEES OOK: Hardcore opnieuw goed vertegenwoordigd op REBiRTH Festival zaterdag line-up

Andy The Core heeft zojuist een exclusief nieuwtje gedeeld: de Italiaanse hardcore-DJ werkt momenteel namelijk hard aan een gloednieuw album. Hij noemt deze nieuwe productie “de grootste muzikale ‘opera’ uit zijn carrière tot nu toe” en belooft dan ook met flink wat remixen op classic tracks te komen, evenals een aantal collabs. In 2017 bracht Andy The Core een van zijn meest bekende tracks uit genaamd ‘Undisputed’, die dus dezelfde naam draagt als zijn aankomende showcase.

Ook was Andrea recentelijk nog te bewonderen met een interview in het Thunderdome Magazine. Hierin sprak hij open hartelijk over de situatie rondom hardcore-muziek in zijn thuisland Italië: “De Italiaanse hardcore scene heeft onze hulp hard nodig de laatste tijd. De politiek in het noorden van het land keert zich steeds meer tegen ons, terwijl het daar altijd zo populair was”, vertelde hij. “Ik wil er zijn voor mijn volk, om zo de hardcore scene te helpen deze obstakels te overwinnen.”

Andy The Core presents Undisputed

Wanneer Andy The Core zijn nieuwe album uit zal brengen is nog niet bekend, wel weten we dat de eerste showcase zal plaatsvinden tijdens REBiRTH Festival op 11 april 2020. Voor meer informatie over deze aanstaande productie, check de socials van Andy The Core.

Omslagfoto van Instagram-account Andy The Core

 

Reageren