Deadly Guns kondigt nieuw album aan: ‘The Chosen Ones’

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Het zal je niet ontgaan zijn dat veel hardcore- en hardstyle DJ’s de afgelopen tijd foto’s en video’s hebben geplaatst die met de zogenaamde Lord Hades te maken zouden hebben. Na veel hints is zojuist eindelijk onthuld dat dit alles met groot nieuws van Deadly Guns te maken heeft.

LEES OOK: Mysterieuze Lord Hades duikt op in de hardere stijlen scene

Een aantal weken geleden ontstond er veel verwarring, omdat hardere stijlen artiesten massaal dezelfde video plaatsten die afkomstig was van een pagina met de naam Lord Hades. Na deze video volgde er veel hints over de persoon die achter dit alles zat en artiesten als Sefa, N-Vitral en NSD hielpen de anonieme DJ. Zij gingen namelijk met een canvas op de foto, waarop dezelfde afbeelding was te zien als in de video die veel DJ’s hadden gedeeld. Daarnaast waren er ook nog hints als: ‘The president wanted to build a big wall’ en ‘History shows that there are no invincible armies’.

Die laatste twee aanwijzingen duiden op nummers van Deadly Guns en hij is dan ook de man die achter het hele project zit. Zojuist verscheen er namelijk een video waarin duidelijk werd dat de aanwijzingen over hem gingen. In dit bericht kwam de hardcore DJ ook met een grootse aankondiging, want hij komt met een gloednieuw album. Een paar artiesten die hem hebben geholpen met de hints, helpen hem ook met zijn aanstaande productie.

In 2017 bracht Deadly Guns zijn laatste album The Gunshow uit en nu is het dus tijd voor het vervolg hierop. Dit keer gaat zijn productie The Chosen Ones heten: zo heten de WhatsApp-groepen waar alle hints over deze productie in verschenen nu ook. In die groepen komen binnenkort nieuwtjes en previews van het album om de fans zo goed op de hoogte te houden.

Deadly Guns komt met nieuw album: The Chosen Ones

Het is dus eindelijk duidelijk waar al de geheimzinnige berichten rondom Lord Hades over gingen, maar wanneer Deadly Guns zijn nieuwe album zal releasen is nog niet duidelijk. Ga naar de Facebook-pagina van de hardcore artiest of volg de instructies op de Lord Hades Community page om op de hoogte te blijven van de aanstaande productie.

Omslagfoto via Facebook-pagina Supremacy

Reageren