Dominator presenteert “We Will Prevail” met ‘The Spectacle – The Album – The Collection’

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het hoge woord is eruit: Dominator komt binnenkort namelijk met een hoop activiteiten om het gemis van het grootste hardcore festival ter wereld op te vangen. Niet alleen zal er op zaterdag 18 juli een online spektakel plaatsvinden, maar er komt ook nog eens een hoop nieuwe muziek aan.

LEES OOK: Artiesten plaatsen mysterieuze foto van Dominator op social media: “#WeWillPrevail”

Afgelopen maandag plaatsen verschillende artiesten al een foto van hun moment op Dominator, met de hashtag ‘We Will Prevail’. Dit gaat niet alleen over ‘the online spectacle’, met een line-up zoals je van het festival gewend bent, maar ook over gloednieuwe tracks!

Het album ‘We Will Prevail’ bestaat uit 12 gloednieuwe nummers, die allemaal nog niet eerder gedraaid zijn. De tracks van Angerfist, Miss K8, Deadly Guns, Mad Dog, DRS, N-Vitral, Nosferatu, Tha Playah, F.Noize, Furyan, Dither & Broken Minds zijn gebundeld tot een dik album met alléén maar nieuw materiaal. Deze ga je dus voor het eerst horen tijdens de livestream van het festival: The Spectacle. De pre-order om het album in huis te halen begint binnenkort via store.mastersofhardcore.com. Check de video hieronder voor een teaser van alle 12 tracks van het album!

Dominator Festival: We Will Prevail – The Spectacle

Zelfs de beroemde Dominator-merchandise wordt uitgebreid; denk hierbij aan shirtjes, hoodies, tops, petten en nog veel meer. We Will Prevail – The Spectacle vindt plaats op zaterdag 18 juli 2020 van 15:00 tot 23:00. Ga naar dominatorfestival.nl/we-will-prevail voor meer informatie en meld je aan voor het Facebook-event.

Omslagfoto via website Art of Dance / Dominator

Reacties

  • D 26 juni 2020 - 21:50

    Kan niet wachten :)

    (0)
    Quote

Reageren