F. Noize druk bezig in de studio: “a new anthem is coming”

Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

F. Noize heeft bekendgemaakt op Facebook dat hij overuren maakt in de studio. We kunnen veel nieuwe dingen verwachten van de Italiaanse uptempo artiest, zoals een gloednieuw anthem. 

F. Noize is een naam die niet meer weg te denken is uit de hardcore scene. Zo heeft hij bekende tracks als ‘Cold As Ice’ en ‘We Pep You Up’, en heeft hij gestaan op grootste festivals: Dominator, Intents Festival en Harmony of Hardcore. Ook zien we Francesco veel samen met Partyraiser en hebben ze samen een act genaamd Scarphase.

Hij is niet alleen bezig met een gloednieuw anthem, ook geeft hij aan in het bericht dat hij werkt aan nieuwe tracks en een CD gaat mixen voor een aankomend festival. Voor welk evenement de anthem en CD bedoeld zijn, is nog niet bekend. Wel vertelt hij al in een reactie op Facebook dat een track met 240 BPM bijna klaar is, en dat die de meeste nieuwe nummers laat horen op Masters of Hardcore.

F. Noize werkt aan nieuw anthem, tracks en CD mix

Wanneer de tracks of het anthem gereleased gaan worden, is voorlopig nog even een verrassing. Fans geven in de reacties aan dat ze niet kunnen wachten en erg benieuwd zijn.

Omslagfoto via Facebook-pagina F. Noize

Reageren