Free Festival krijgt vierde area met uptempo, frenchcore & terror

Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Word jij warm van hardcore muziek in de hoogste versnelling? Dan heeft Free Festival een aangename verrassing voor je in huis. Zojuist maakte organisator Art of Dance namelijk bekend dat er dit jaar een extra plek is om te feesten op een sneller tempo. Met deze vierde area maken uptempo hardcore, frenchcore & terror hun debuut op het festival in Almere.

LEES OOK: Angerfist, Mad Dog & AniMe vliegen de wereld over voor EDC Las Vegas

Jaarlijks trekken tienduizenden bezoekers naar Almere-Strand voor het evenement. Normaal gesproken zijn hier drie area’s met hardcore, hardstyle en freestyle aanwezig, maar hier tovert Free Festival vlak voor de kaartverkoop nog een extra stage uit de hoge hoed bij. Volgens het hardere stijlen evenement zal deze area ingericht worden met de allerhardste namen: dit wordt het nieuwe thuis van uptempo, frenchcore en terror.

Free Festival verrast & voegt extra vierde area toe

Dit jaar vindt Free Festival plaats op zaterdag 7 juli 2018. Aanstaande zaterdag (24 februari) begint de kaartverkoop van het festival en zijn deze zelfs met €10,- korting verkrijgbaar via de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Free Festival

Reacties

  • Lesley 20 februari 2018 - 16:12

    Hoe free festival

    (1)
    Quote

Reageren