Harmony of Hardcore gaat tóch nog door

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft de organisatie van Harmony of Hardcore laten weten dat er deze zomer tóch nog een festival gaat plaatsvinden. Op 3 juli zijn er namelijk 10.000 bezoekers welkom onder de naam ‘Live Again’. We mogen dus weer!

LEES OOK: ‘Harmony of Hardcore voelt altijd wel als thuiskomen’

“Het was tot een week geleden bijna niet te geloven, maar het gaat echt gebeuren”, zegt organisator Johan Dortmans van Par-T tegenover Omroep Brabant. “Alle festivalbezoekers snakken al anderhalf jaar naar een festival, daarom konden we het niet over ons hart verkrijgen om het niet te proberen. Als we vanaf 1 juli weer live mogen, dan zijn we aan alle festivalfans verplicht om dat direct te faciliteren.”

Weliswaar zijn er ‘maar’ 10.000 bezoekers welkom, maar op het terrein hoeven mensen geen mondkap te dragen en géén 1,5 meter afstand te houden . Wel moeten de bezoekers een negatief testbewijs kunnen aantonen bij de ingang, aangezien het festival een officieel Testen voor Toegang-evenement is. Je moet je dus binnen 40 uur voor het festival laten testen, maar hier krijg je een hoop voor terug.

Ook al doet Harmony of Hardcore voor ‘Live Again’ een klein jasje uit, toch kunnen de 10.000 bezoekers nog steeds 6 stages verwachten met meer dan 50 artiesten. Zoals Sefa, Partyraiser, Spitnoise, Tha Playah, Nosferatu, Promo Estasia, Lady Dana, Cryogenic, The Viper en vele anderen.

Harmony of Hardcore 2021: “Live Again”

Harmony of Hardcore vindt plaats op zaterdag 3 juli op De Roost in Erp. Wees er snel bij, want de kaartverkoop begint vandaag (woensdag 9 juni) om 12:00 via de officiële website van het evenement.

UPDATE 9 juni 12:35

De 10.000 tickets waren binnen no-time gevlogen. Daarom heeft de organisatie een extra dag aangekondigd: Harmony of Hardcore presents LIVE AGAIN! Festival (Day 2) vindt plaats op zondag 4 juli en de verkoop begint vanavond (9 juni) om 19:00.

Reageren