Dit is de line-up voor de eerste editie van Hardcore Carnaval

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Op zondag 23 februari vindt het grootste hardcore evenement tijdens de carnaval plaats. Naast de aankondiging van de allereerste editie van Hardcore Carnaval, heeft de organisatie ook meteen de line-up bekendgemaakt. “Carnaval will never be the same.”

“Dress up, mess up and get f*cked up”, tijdens de eerste editie van Hardcore Carnaval. De échte hardcore-liefhebber kan tijdens de carnaval verschillende hardcore-artiesten zien op evenementen als Karnaval Festival en carNORval, maar tijdens deze feesten draait het niet alléén maar om hardcore en worden er ook flink wat andere genres vertegenwoordigd. Voor Hardcore Carnaval geldt dit echter niet zo en kunnen bezoekers een hele dag genieten van de grootste artiesten uit de hardcore scene.

Dit is de line-up voor de eerste editie van Hardcore Carnaval

Angerfist
Miss K8
Partyraiser
Sefa
Deadly Guns
GPF
D-Fence
Korsakoff
Tha Playah
Paul Elstak
DRS
Neophyte
Lady Dammage
F.Noize
Bulletproof
Re-Style
Never Surrender
The Pusher
hosted by Tha Watcher

“Dress up, mess up and get f*cked up”

De eerste editie van Hardcore Carnaval vindt plaats op 23 februari van 14:00 tot 02:00 in de Evenementenhal in Venray. Ook de wat jongere hardcore-fans kunnen uitkijken naar dit nieuwe evenement tijdens de carnaval aangezien de minimumleeftijd 16 jaar is. Tickets zijn te bestellen via de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina We Are Hardstyle

Reacties

  • Edwin willems 31 oktober 2019 - 12:49

    Dit is niet het eerste carnavals feest waar alleen maar hardcore gedraaid word in Maastricht doet al 5 jaar Limburgse gabbers een groot buiten festival geven genaamd carnacore er komen mensen op af uit heel Nederland en is gratis toegankelijk er worden alle stijlen gedraaid en is toegankelijk van 14 uur tot 02:00

    (0)
    Quote

Reageren