Dit is de line-up van Paul Elstak – 25 years Rainbow in the Sky

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Op 14 december geeft Paul Elstak zijn grootste show ooit in het GelreDome in Arnhem. Voor 25 years Rainbow in the Sky heeft de hardcore DJ, na een aantal eerdere aankondigingen,  inmiddels de complete line-up bekendgemaakt. 

LEES OOK: Paul Elstak viert jubileum in GelreDome: 25 years Rainbow in the Sky

Om te vieren dat de superhit ‘Rainbow in the Sky’, van Paul Elstak 25 jaar geleden is uitgebracht, komt The Godfather of Hardcore met zijn eigen evenement. “Mijn jubileumconcert, naar aanleiding van 25 years Rainbow in the Sky, belooft steeds meer uit te groeien tot een groots feest”, laat hij weten via zijn Instagram-account. Inmiddels heeft hij de complete line-up dan ook bekendgemaakt.

Ik ontvang onder meer The Partysquad, Jebroer, DJ Jean en Klubbheads. Eerder werd de komst van 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals, Mental Theo en The Darkraver al aangekondigd. Het stadionconcert wordt mijn grootste show ooit.”

Paul Elstak line-up voor 25 years Rainbow in the Sky

Paul Elstak
The Partysquad
DJ Jean
Jebroer
Klubbheads
Mental Theo
The Darkraver
Party Animals
Brothers on the 4th Floor

Paul Elstak: “Mijn grootste show ooit”

Het jubileumevenement Paul Elstak – 25 years Rainbow in the Sky is op 14 december van 18:00 tot 23:00 in het GelreDome. Tickets zijn nog verkrijgbaar via de officiële website.

Omslagfoto van Art of Dance website

Reageren