Label Triple 6 Records verwelkomt Trespassed

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Triple 6 Records, het label van DRS waarmee hij zowel opkomende artiesten als welbekende DJ’s promoot, heeft er een nieuw lid bij. Via hun socials maakten ze zojuist bekend dat Trespassed het label komt versterken. Na DRS, Estasia, MBK, Nstinct, Orian en Yunke, is hij alweer de zevende DJ die zich aansluit bij Triple 6 Records.

LEES OOK: Trespassed kondigt nieuwe EP aan: “You ain’t ready for this”

Nadat Triple 6 Records eerder deze week al via hun socials liet weten dat ze een nieuwe artiest aan het label gingen toevoegen, werd de naam Trespassed al een aantal keer genoemd in de reacties: “Soon we’ll announce a new member. Can you guess who it is?” Inmiddels is dan ook bekend dat hij het nieuwe lid is van Triple 6 Records: “Let’s welcome Trespassed to our label!”

Trespassed heeft ondanks zijn nog jonge leeftijd al op evenementen als Defqon.1, Decibel outdoor en Harmony of Hardcore gedraaid. Ook bracht hij eerder dit jaar al zijn 2 Clips B#tch uit en kondigde hij Sabotage aan: een EP met maar liefst 7 tracks.

Trespassed voegt zich bij Triple 6 Records

Nadat hij eerder zijn muziek uitbracht bij het BKJN Future label, zal Trespassed vanaf nu zijn tracks bij Triple 6 Records gaan releasen. Wanneer de eerste productie bij het label uitkomt, is nog niet bekend. Houd voor meer informatie dus het Instagram-account van Trespassed in de gaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

WE WELCOME A NEW MEMBER ! ? @trespassedofficial @triple6rec

Een bericht gedeeld door Triple Six Records / Events (@triple6rec) op

Omslagfoto via Instagram-account Trespassed

Reageren