Label Triple SIX Records verwelkomt Orian

Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Een aantal jaar geleden blies DRS leven in zijn eigen label Triple SIX Records. Hiermee wil hij nieuw en hardwerkend talent de kans geven om een toekomst op te bouwen in de muziekwereld. Sinds de oprichting, verschenen er al vele tracks en vier verzamelalbums met nummers van opkomende Triple SIX artiesten. Estasia, MBK en Bass Instinct zijn enkele DJ’s die ook aangesloten zijn bij dit label.

LEES OOK: ‘Interview met DRS: “Ik leef voor deze shit”‘

Nu wordt er nog een nieuw talent toegevoegd aan dit lijstje. Op de Facebook-pagina van Triple SIX Records werd gisteren bekend gemaakt dat Orian de nieuwste aanwinst is van het label. “We proudly present our next signed artist. Make some noise 4: Orian”, werd onder de foto geplaatst. De DJ zelf deelde dit bericht en vertelde dat hij blij is dat hij deel uit mag maken van Triple SIX.

Eerder dit jaar bracht de Franse DJ al een EP uit, ‘All Right Now’, maar vanaf nu zullen zijn producties gereleased worden op het label van DRS. Wanneer we de eerste productie van Orian bij Triple SIX Records kunnen verwachten, is nog niet bekend gemaakt.

Omslagfoto via Facebook-pagina Orian

Reageren