Maissouille werkt alweer aan zijn 7de album

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Het lijkt erop dat het nooit helemaal stil zal zijn rondom Maissouille. De Franse DJ zit al ruim 20 jaar in het vak en heeft dan ook al flink wat muziek uitgebracht in die tijd. Nadat zijn laatste album vorig jaar uitkwam, kondigt hij nu alweer zijn volgende productie aan: “New album in progress… Which DJs do you want me to collab with?”

Volgens Maissouille kunnen we “veel verrassingen en nieuwe dingen” verwachten van zijn aanstaande productie. Zijn laatste album Maissouille Regeneration bevatte maar liefst 34 oude nummers die geremixt werden door artiesten als Dr. Peacock, Sefa, Radium en The Sickest Squad. Hiervoor heeft de frenchcore DJ nog vijf eerdere albums uitgebracht: Le project Ko (2007), Phase of Master (2008), Onde de choc (2010), Blackout (2013) en Born To Rave (2016)Zojuist heeft hij via zijn Instagram-story bekendgemaakt dat zijn zevende album in de maak is.

Maissouille is een gevestigde naam in de frenchcore scene. Hij heeft al op veel grote evenementen gestaan als Masters of Hardcore, Dominator, Ground Zero en AIRFORCE Festival. In 2012 begon hij zijn eerste eigen label genaamd Biomaster, vorig jaar zette hij een stap verder als labeleigenaar en creëerde hij het nieuwe: Hardcore France Records.

Maissouille’s zevende album is in de maak

Wanneer het zevende album van de frenchcore DJ gereleased zal worden, is voor nu nog niet bekend. Wel kunnen we volgens zijn social media post, één of meerdere collabs verwachten op zijn nieuwe productie. Houd voor meer informatie over het aankomende album het Instagram-account van Maissouille in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Maissouille

Reageren