Megarave the Reunion komt met eerste namen van de line-up

Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Megarave was het eerste feest in Nederland waar alle house genres bij elkaar kwamen op één locatie. Dit jaar komt het indoor- en outdoor feest terug en heeft de organisatie de eerste namen voor het evenement bekend gemaakt. 

De Energiehal was vroeger de thuisbasis van Megarave, die bij menig mensen wel bekend is. Het trok bezoekers over de hele wereld, maar jaren daarna was het stil rondom het concept. Vorig jaar kwamen ze voor de eerste keer terug op een nieuwe locatie. De naam ‘The Reunion’ zegt het al, het evenement zal een grote hereniging worden van gabbers. Allemaal zijn ze op zoek naar hetzelfde gevoel als uit die tijd en zo kan er maar liefst 10 uur gefeest worden op de hardste DJ’s. Ook heeft de organisatie een Mystery Guest op de planning staat, wat uiteraard nog even een verrassing blijft. Bekijk de eerste namen onderaan het artikel.

“Megarave the Reunion will never be the same”

Ook zal er een afterparty plaatsvinden na het feest, deze wordt later bekend gemaakt. Het feest is overdag en vindt plaats op zaterdag 27 juli 2019 op de parkeerplaats voor het Roda JC Stadion in Kerkrade. Voor tickets en meer informatie ga je naar het officiële Facebook-evenement.

De eerste artiesten uit de Megarave 2019 line-up:

Amada
Bass D
Buzz Fuzz
Cardan
Darkraver
D-Chainsaw
D-Fence
Dione
Dissoactive
Distortion
DJ Neophyte
Drokz
Estasia
Franky Jones
Furyan
Gizmo
JDA
Lunakorpz
Mad Dog
MC Da Weasel
MC Gyze
MC Jeff
Neophyte LIVE
OCD
Panic
Paranoizer
Reza
Rob & MC Joe
Rotterdam Terror Corps
SRB
Suicide Rage
TerrorClown
The Wishmaster
Tripped
Unleashed Fury
Waxweazle
Yves
Mystery Guest

Omslagfoto via Facebook-pagina van Megarave 

Reageren