Neophyte Records introduceert nieuwste lid GridKiller

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

De talentvolle GridKiller heeft zich aangesloten bij Neophyte Records en zal vanaf nu zijn platen hierbij releasen. Zijn tracks zijn al een aantal keer voorbijgekomen in Restraind’s ‘Hardcore Selection podcast’, net als in de sets van verschillende grote hardcore DJ’s.

Bij Neophyte Records zijn ze diep onder de indruk van de tracks die GridKiller tot nu toe heeft geproduceerd en daarom hebben ze hem bij het label laten tekenen. De jonge hardcore DJ is natuurlijk erg blij met deze kans: “I am proud to announce that I am part of the Neophyte Records team.” Hij maakte hierbij ook gelijk bekend dat zijn eerste release bij het platenlabel er al heel snel aankomt.

GridKiller kreeg al steun van grote artiesten, want zijn nummer ‘Revenge’ was namelijk al eens te horen in de set van Angerfist, net als bij Bodyshock’s optreden tijdens Masters of Hardcore 2019. Daarnaast kwamen een aantal producties van hem ook al in Restraind’s ‘Hardcore Selection podcast’.

GridKiller sluit zich aan bij Neophyte Records

Dit is een DJ die we in de toekomst in de gaten moeten houden. Ga naar de Facebook-pagina van GridKiller om op de hoogte te blijven van zijn nummers.

Omslagfoto via Facebook-pagina GridKiller

Reageren