Odium kondigt eerste solo EP aan: “Are you ready for a brand new Odium EP?”

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Odium is momenteel druk bezig in de studio. Nadat de hardcore DJ eerder al liet weten dat hij aan flink wat nieuwe muziek werkt: “Working on a lot of new stuff for y’all! 3 solo tracks, 3 collaborations and 1 insane remix”, heeft hij nu bekendgemaakt dat er een gloednieuwe EP aankomt.

LEES OOK: Dit is wat je kunt verwachten van de Thunderdome 2019 CD

Odium stond in het verleden altijd bekend als een duo, maar een aantal maanden geleden lieten de heren weten dat Loek alleen doorgaat met het Odium project: “As from now on, Thijs will no longer be part of Odium due to personal matters. It was a though decision to make, but in the end it’s the best way to retain what Odium has become until now. Loek will be solely responsible for the project from now on.” Nadat Odium eerder dit jaar als duo al eens een EP uitbracht genaamd Stage 00, is nu dus bekend dat de eerste solo EP ook in de maak is.

Hun vorige EP bestond uit twee tracks: ‘Handz Up’, die ook te beluisteren is op de Thunderdome CD van 2019. En ‘To The Ground’, die zelfs door Mad Dog op de Thunderdome mainstage werd gedraaid. Odium brengt zijn muziek uit bij Dogfight Records en hun tracks ‘Fight’ en ‘Kill’ stonden ook al eens op het gezamenlijke Dogfight album Ready For War. Daarnaast stonden ze als duo al op evenementen als Decibel outdoor, Intents Festival en Phoenix Festival.

“Are you ready for a brand new Odium EP?”

Wanneer de eerste EP van Odium als solo-act gereleased zal worden is nog niet bekend. Houd dus voor meer informatie over de releasedatum van zijn aankomende EP de socials van Odium in de gaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Are you ready for a BRAND NEW Odium EP? ?

Een bericht gedeeld door odium (@odiumhardcore) op

Omslagfoto van Facebook-pagina Odium

Reageren