Paul Elstak viert jubileum in GelreDome: ’25 years Rainbow in the Sky’

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Vanochtend heeft Paul Elstak in de Verrückte Halbe Stunde van radio 538 bekendgemaakt dat hij met zijn grootste show ooit komt. Zijn nummer ‘Rainbow In The Sky’ is 25 jaar geleden uitgebracht en dit viert hij dus in stijl met een eigen event in het GelreDome.

LEES OOK: Zo ziet de nieuwe studio van Paul Elstak eruit

Paul Elstak kijkt zelf al uit naar zijn jubileumshow: “Met het jarenlange succes van ‘Rainbow In The Sky’ en het feit dat dit nummer 25 jaar geleden is uitgebracht, is dit het moment om het groots te vieren.” Zo’n jubileum vier je natuurlijk niet alleen en daarom nodigt The Godfather of Hardcore meerdere bekende DJ’s uit. “Er komen diverse verrassende en speciale optredens van verschillende artiesten, met wie ik al heb samengewerkt of ga samenwerken.” 

Het gaat een echt stadionconcert worden in het GelreDome en de hardcore DJ heeft hier natuurlijk niet zomaar voor gekozen. “Daar zijn de middelen aanwezig om een spectaculaire show te laten plaatsvinden, waar mensen jaren later nog over praten”, aldus Paul Elstak.

’25 years of Rainbow in the Sky’ belooft Paul Elstak’s grootste show ooit te worden

Paul Elstak’s eigen event zal op 14 december plaatsvinden in het GelreDome van 18.00 tot 23.00 en is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. De kaartverkoop start op 6 juni om 10 uur, maar je kunt je nu al wel aanmelden zodat jij als eerste toegang krijgt tot deze tickets. De line-up voor het jubileum moet nog bekendgemaakt worden. Ga voor informatie van ’25 years of Rainbow in the Sky’ naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Paul Elstak

Reageren