Sefa komt met 2 uur durende livestream: “Live = Lijden”

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Nu iedereen door het coronavirus zoveel mogelijk binnen moet blijven én evenementen tot 1 juni officieel verboden zijn, komen veel artiesten met een livestream als alternatief. Sefa zal zich nu ook toevoegen aan dit rijtje en morgen 2 uur lang een livestream verzorgen! 

LEES OOK: Update maatregelen coronavirus: horeca dicht tot 28 april, evenementen tot 1 juni nog verboden

Dit maakte Sefa bekend via zijn Instagram, waar hij vroeg of fans ook een livestream van hem zouden willen zien. Het antwoord hierop was volgens de DJ/producer vrij duidelijk: “You guys actually made my Instagram crash again“. Hoewel het helaas nog niet duidelijk is wanneer je Sefa weer in het echt achter de draaitafels zal zien staan, kunnen fans dus voor nu in ieder geval even genieten van een 2 uur durende livestream. Het is dus niet alleen muziek, maar de jonge frenchcore DJ zal van alles voorbij laten komen op je beeldscherm. Denk hierbij aan een praatje, een stukje piano, het onder aandacht brengen van een donatie, en nog heel meer.

“Live = Lijden”

De livestream van Sefa zal morgen op donderdag 2 april van 19:00 tot 21:00 te zien zijn via zijn officiële YouTube- & Facebook-kanalen. Hou om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom Sefa ook zijn socials in de gaten.

Omslagfoto via Facebook-pagina Shockerz

Reageren