Serious Hardstyle Request veilt Dominator Artist Cans voor het goede doel

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Serious Hardstyle Request 2018 is een initiatief van Dedicated To Hardstyle: een Facebook-groep voor de hardstyle-community. Tijdens deze veiling kun je bieden op items uit de hardere stijlen, waarvoor de opbrengst naar Serious Request 3FM gaat.

In een interview met Hard News vertelt Job Valkenburg (de oprichter van de actie) meer over hoe hij met deze actie het stereotype van de community wil veranderen. Vorig jaar bleek de actie in het eerste jaar al erg succesvol, en haalde Serious Hardstyle Request wel €3635,00 op.

”Ik ervaar zelf al jaren dat mensen op geen enkele manier weten waar ze het over hebben. De bekende maar kortzichtige ‘boem boem boem’ muziek zonder emotie of gevoel is iets wat ik zo vaak gehoord heb. Daarnaast denkt de oudere generatie al snel terug aan drugsverslaafde gabbers met kale koppen en aussies, maar dit is niet wie wij zijn.”

Bieden op No Fear’s ‘Dominator Artist Cans’

Via de website kun je bieden op de artiesten blikjes van No Fear Energy. Onder andere Angerfist, AniMe, Bodyshock, Destructive Tendencies en Evil Activities zijn op de veiling terug te vinden. De actie loopt tot 10 december.

No Fear Energy Dominator Festival Can

Afbeeldingen via website Dedicated To Hardstyle 

Reageren