Sjammienators komt met eigen bookings agency: “Talenten vallen nu tussen wal en schip”

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Sjammienators is inmiddels een welbekende naam in de hardcore scene, mede dankzij zijn harde releases op eigen label Uptempo Is The Tempo Records. Gisteren maakte de DJ bekend dat hij nog meer grootse plannen heeft voor 2020, waaronder een eigen bookings agency!

Dit onthulde Sjammienators in een interview met DJ Thera, die langskwam in de studio van de uptempo producer. Naast zijn liefde voor hardstyle classics en samenwerkingen met DJ Thera, vertelt Sjammienators meer over zijn aankomende projecten voor 2020. “Veel muziek maken” is er hier één van, maar ook onthulde hij dat hij een nieuw – kleinschalig – bookings agency zal starten.

“Heel veel jongens vallen een beetje tussen wal en schip, die kunnen bijvoorbeeld niet naar een Beter Kom Je Niet of een Footworxx of wat dan ook, maar die creeëren al wel boekingen voor zichzelf. Die wil ik helpen door het een beetje te structureren. Ze kunnen dan als ze dit willen ook op mijn label releasen. Ik wil die jongens gewoon een beetje ondersteunen en helpen. Ook niet langdurig, zodat als ze door kunnen gaan ze dat lekker makkelijk kunnen doen.”

“Ik wil die jongens helpen en ondersteunen”

Wanneer Sjammienators zal starten met zijn nieuwe bookings agency en welke talenten hieronder zullen vallen, moeten we nog even afwachten. Voor nu kun je zijn socials in de gaten houden, en hieronder het volledige interview met DJ Thera bekijken.

Omslagfoto via Facebook-pagina Sjammienators 

Reageren