Snakepit voor de tweede keer op rij uitverkocht

Bas van Herk
Door Bas van Herk

Het uptempo hardcore-evenement Snakepit is voor het tweede jaar op rij weer uitverkocht. Dit maakten organisaties b2s en Art of Dance zojuist bekend. Het event, dat vorig jaar voor het eerst werd gehouden, meldde eerder vandaag al dat de laatste kaarten in de verkoop gingen en een paar uur later waren ze allemaal over de virtuele toonbank heen gegaan. Snakepit is wederom uitverkocht.

LEES OOK: Deadly Guns komt met showcase tijdens Snakepit voor debuutalbum ‘The Gunshow’

De gelukkigen die een kaartje hebben bemachtigd kunnen zich dus voorbereiden op een Klokgebouw vol met uptempo-fanaten. Voor de eerste editie van Snakepit vorig jaar waren een ruime week van te voren geen kaarten meer verkrijgbaar. Deze prestatie is dit jaar dus verbeterd met nog iets minder dan een maand te gaan.

In het tweejarig bestaan is Snakepit opnieuw uitverkocht

Snakepit is een evenement dat uptempo en frenchcore vertegenwoordigd. Deze stijlen worden gekenmerkt door harde kicks die in hoog tempo voorbijkomen. Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer een dikke line-up samengesteld. Artiesten als Partyraiser, Dr. Peacock, F.Noize Destructive Tendencies en Andy The Core zijn present om de tent af te breken. Het evenement vindt plaats op zaterdag 9 december in het Klokgebouw in Eindhoven. Meer info over de timetable en andere zaken volgt later.

Omslagfoto via Facebook-pagina Snakepit

Reageren