Stop De Boot is keihard terug

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het heeft door het bekende coronavirus even geduurd, maar Stop De Boot is weer helemaal terug. Dit weekend gaan er maar liefst 3 schepen van wal gevuld met een behoorlijk rijtje aan uptempo-artiesten.

Het evenement Stop De Boot was vorig jaar één van de eersten die weer iets deed in deze tijden. Sterker nog, deze editie was in slechts 15 minuten (!) uitverkocht. Nu er eindelijk weer eens iets mag, zet de organisatie meteen de zeilen bij en komt het dit weekend met drie verschillende tochten. Inclusief een behoorlijke line-up, exclusieve specials en absurd hard geluid, aldus de organisatie.

Zo zullen onder andere Spitnoise, Major Consipracy, Dimitri K, Juliëx en Hatred vs Chaotic Hostillity op de bootfeesten aanwezig zijn. Bovendien kunnen de bezoekers zich na lange tijd weer klaarmaken voor SystemNoize, de act van F.Noize en System Overload, en The Cryogenic & Angernoizer show. Check de volledige line-up hieronder.

Haal je tickets voor dit weekend nu in huis

Stop De Boot vindt deze zaterdag en zondag al plaatst en vertrekt vanaf De Ruijterkade Steigers in Amsterdam. Kaarten zijn hier verkrijgbaar: wees er snel bij, want de 2e shift op zaterdag is al uitverkocht. Ga voor meer informatie naar het officiële Facebook-evenement.

Stop De Boot line-up (25 en 26 september)

Zaterdag Shift 1 (11:00 – 17:00)
Jur terreur
Act of Madness
Major Conspiracy
F. Noize & System Overload (SystemNoize)
Cryogenic
Vandal!sm
Eddy hardcore
Soulblast
Abaddon

Zaterdag Shift 2 (18:30 – 00:00)
Jur terreur
Trespassed
Abaddon
Juliëx
Cryogenic
Act of Madness
Major Conspiracy
Hatred
Chaotic Hostility

Zondag (12:00 – 19:00)
Manifest Destiny
Spitnoise
Act of Madness
Offensive Rage live
Juliëx
Abeddon
Dimitri K
Soulblast
Spitnoise
The Cryogenic & Angernoizer show

Reageren