Thunderdome Never Dies – The Full Story gaat in première

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’ komt steeds een beetje dichterbij. Die-hard fans die absoluut niet kunnen wachten totdat de documentaire in de bioscoop draait, kunnen hem toch al iets eerder te zien krijgen. Op 12 november gaat de film namelijk officieel in première, gevierd met een echte ‘zwarte loper’ ervaring.

LEES OOK: ‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’; draait volgende maand in de bioscoop

‘Thunderdome Never Dies’ staat garant voor een “trip down memory lane.” Pioniers van toen, zoals Duncan Stutterheim en Irfan van Ewijk (oprichters van ID&T), Francois Maas (projectmanager) en Sander Groet (oprichter Mysteryland), kijken terug op de begindagen van Thunderdome. Ook delen artiesten als DJ Promo, The Prophet, Gizmo en DJ DROKZ hun ervaringen van het grootse hardcore spektakel. De stem van Sietse van Dalen, beter bekend als Da Mouth of Madness, zal tijdens de documentaire dienen als voice-over en vliegt als het waren over de film heen.

De Thunderdome documentaire is vanaf 14 november te zien in de bioscoop. Twee dagen eerder gaat de film dus officieel in première in de Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht. Fans kunnen voor €15,- naar de première, inclusief popcorn en een drankje inbegrepen.

‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’ première

De officiële première van ‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’ vindt dus plaats op 12 november. Wil jij hierbij zijn? Koop dan je tickets via de officiële website van de Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en ga voor een unieke ‘zwarte loper’ ervaring.

Omslagfoto van Facebook-pagina Thunderdome

Reageren