Thunderdome zit dit jaar niet stil en komt met Hardcore Stream

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Ook in deze vreemde tijden laat Thunderdome van zich horen. Zojuist heeft de organisatie bekendgemaakt dat het op zaterdag 1 augustus een Hardcore Stream zal uitzenden, en hiervoor heeft het aardig wat diverse artiesten uitgenodigd.

LEES OOK: ‘Thunderdome Never Dies’ nu verkrijgbaar op DVD

Eerder deze week verschenen er al een aantal geheimzinnige foto’s van de artiesten, die zo te zien allemaal gevangen zitten in hun nieuwe Thunderdome merchandise. Nu blijkt dat N-Vitral, Ophidian, Marc Acardipane, Drokz, Nosferatu en DRS volgende week zullen draaien op de stream van The Wizard, maar zou dit ook te maken hebben met deze toffe setting van de gevangenis?

Vorig jaar keerde Thunderdome terug met een recordaantal bezoekers van 50.000 in de uitverkochte Jaarbeurs in Utrecht. Daarnaast werd ook de documentaire ‘Thunderdome Never Dies’ gelanceerd, dat hiermee met 1.800 mensen in 7 verschillende zalen ‘de grootste première ooit was. De docu is verkrijgbaar op DVD en sinds kort ook zelfs te zien op Videoland. Wellicht een goede kijktip om alvast op te warmen voor volgend weekend!

Thunderdome door je speakers tijdens de Hardcore Stream

De Thunderdome Hardcore Stream vindt plaats op zaterdag 1 augustus van 19:30 tot 22:45. Houd de socials van Thunderdome in de gaten om op de hoogte te blijven van de updates van deze stream.

Thunderdome Hardcore Stream line-up

Omslagfoto via Facebook-pagina Thunderdome

Reageren