Het tweede album van DRS zal dit jaar nog gereleased worden: ‘CHECKMATE’

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Nadat DRS eerder dit jaar al een album showcase gaf tijdens de laatste editie van Dominator, is inmiddels bekend dat hij zijn nieuwe productie CHECKMATE aan het einde van dit jaar zal uitbrengen. Na Underground Empire, zal dit zijn tweede album worden. 

LEES OOK: DRS komt met volgende album: “Dropping it at motherf*cking Dominator!”

In het Thunderdome Magazine, dat bezoekers van het evenement na afloop mee naar huis kregen, stond een interview met Dark Ressive System (DRS). Hierin spreekt hij onder andere over zijn aankomende album: “Momenteel werk ik hard aan mijn nieuwe album: CHECKMATE. Ik kan er nog niet veel over zeggen maar wat ik wel kan vertellen, is dat ik bloed, zweet en tranen in dit album heb gestopt.” Ook vertelt hij over de opkomst van uptempo binnen de hardcore scene: “Uptempo wordt steeds groter. Het is geweldig om te zien dat ook Thunderdome deze groei sinds 2017 omarmt”, spreekt de Belgische DJ. “We willen de scene groter dan ooit maken!”

Nadat DRS tijdens Dominator dus al een showcase gaf voor zijn aankomende album, is inmiddels bekend dat de labeleigenaar van Triple Six Records zijn nieuwe productie dit jaar nog zal uitbrengen. Een aantal maanden geleden postte hij al eens een foto met de tekst: “Loads of new tracks coming your way this summer!” In deze afbeelding had hij verschillende DJ’s als N-Vitral, Nosferatu, Angernoizer en Estasia getagt. Of deze collabs ook op het album zullen verschijnen is echter nog onduidelijk.

DRS: “I’ve translated everything I’ve gone through in the last 1.5 years into music”

De exacte releasedatum van CHECKMATE is nog niet bekend. Wat DRS wel liet weten is dat het album dit jaar nog uit zal komen. Houd voor meer informatie over zijn productie en de releasedatum zijn socials in de gaten.

DRS new album checkmate 2019

Omslagfoto van Facebook-pagina DRS

Reageren