Het tweede album van Estasia staat op het punt gereleased te worden

Leonie Schott
Door Leonie Schott

Estasia is de jongste DJane in de scene, maar heeft toch al een flinke lijst met boekingen achter haar naam staan. De laatste paar maanden is ze in de studio bezig geweest om aan haar tweede album te werken en heeft ze aangekondigd dat het klaar is voor de release deze maand.

LEES OOK: Estasia releast dit weekend debuutalbum: My Turn

Sinds Estasia in mei aankondigde dat ze aan een nieuw album werkt, wachten haar fans er al op. Nu heeft ze in haar Instagram-story gepost: “Mijn album is klaar”, wat betekent dat ze het op tijd af heeft voor haar release party. Tijdens This Is Uptempo op 12 oktober, zal ze voor de tweede keer op rij een area hosten om haar nieuwe album te vieren.

Estasia begon met draaien toen ze dertien jaar oud was en tekende later bij Rige. In 2018 schopte de uptempo DJ het tot plek 82 in de DJane mag Top 100 (DJ Mag Top 100 voor vrouwelijke artiesten). Vorig jaar bracht ze haar eerste soloproducties uit: zo kwam ze met twee EP’s genaamd Own It en Imagine The Pain, gevolgd door haar eerste album My Turn. Deze werden allemaal gepubliceerd bij Triple Six Records. Ondanks haar jonge leeftijd werd Estasia al geboekt door een aantal grote festivals als Decibel outdoor, Hardshock en Titanium Festival.

Estasia’s album release tijdens This Is Uptempo

Het album wordt gereleased in oktober, maar de exacte datum is nog niet bekend. Als je haar tweede albumrelease tijdens This Is Uptempo wilt bijwonen, koop dan je tickets via de officiële website van het evenement. Het feest vindt plaats in de Time Out in Gemert op 12 oktober 2019 van 22:00 tot 06:00.

Omslagfoto van Facebook-pagina Dream Village
Vertaald uit het Engels door Tim Bekkering

Reageren